PDK punët “llugë” në komuna, paralajmërohet ndarje dhe krijim i iniciativave!

Partia Demokratike e Kosovës është futur në telashe, pak muaj para zgjedhjeve lokale. Në disa prej Degëve të kësaj partie janë duke u shfaqur pakënaqësi rreth emrit të kandidatit për kryetar. Madje, si pasojë e fraksioneve, nga kjo partie pritet që disa individë të krijojnë edhe iniciativa, për zgjedhjet e nëntorit të këtij viti, shkruan … Continue reading PDK punët “llugë” në komuna, paralajmërohet ndarje dhe krijim i iniciativave!