Beatrix tregon a është puthur në buzë me Donaldin

Pas mbrëmjes së kaluar edhe banorët kanë filluar ti ngacmojnë Donaldin dhe Beatrix. Ishte Sara…

Lexo më shumë
Receta: Patate të reja nga furra

Derisa bashkëshorti në kopsht është duke pjekur mish në skarë, ju kujdesuni për patatet. Nuk…

Lexo më shumë